behandelingen

Een gezichtsbehandeling bij Ireina dient vaak als ontspanning bij een schoonheidsbehandeling, maar uw schoonheidsspecialiste Irina Carpeliuc behandelt de huid ook ten bate van huidverjonging en huidverbetering.

Huidverzorging

Voor een mooie strakke en stralende huid is een goede huidverzorging belangrijk. Als u uw gezicht beter wil verzorgen, bent u bij Ireina van harte welkom. U krijgt tijdens een gezichtsbehandeling altijd een persoonlijk advies.

Waarom een goede gezichtsbehandeling en huidverzorging?

Uw huid wordt dagelijks blootgesteld aan diverse schadelijke stoffen, die poriën kunnen verstoppen. Trouw iedere dag een dagcrème of nachtcrème aanbrengen op de huid heeft weinig zin als de poriën in uw huid verstopt zitten met allerlei vuiligheid van dode huidcellen, rook en fijnstof.

Als u ‘s avonds een nachtcrème of ‘s ochtends een dagcrème over deze vervuilde huid smeert, plakt het vuil als het ware aan uw gezicht vast, waardoor de werkzame stoffen niet tot de huid kunnen doordringen. Op het gebied van huidverzorging gebeurt er dus helemaal niets.

De voordelen van een gezichtsbehandeling en huidverzorging

Een gezichtsbehandeling werkt ontspannend, maar heeft in eerste instantie het doel uw huid opnieuw in optimale conditie te brengen.

Dit zijn de voornaamste oorzaken om uw huid te blijven verzorgen na een gezichtsbehandeling:

 • Een gezonde huid
 • Vertraging van huidveroudering
 • Verbeteren van de huidconditie
 • Verwijderen van dode huidcellen
 • Een schone huid veroudert minder snel
 • Een stralend jongere huid om er verzorgd uit te blijven zien
 • Behandelen van acne en het voorkomen van puistjes en mee-eters

Een gezichtsbehandeling bij Ireina

Een gezichtsbehandeling bied ik u aan in een aantal varianten, want een standaard behandeling bestaat niet. Op basis van de conditie van uw huid en persoonlijke wensen, bied ik u een gezichtsbehandeling op maat.

Dit gebeurt er tijdens een gezichtsbehandeling:

 • reiniging
 • epileren
 • peeling
 • gezichtsmasker
 • gezichtsmassage

Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage is een onmisbaar onderdeel van de behandeling. Het is een natuurlijke facelift die je gezicht weer uitstraling geeft en huidveroudering vertraagt.

Je gezicht

Spieren in je gezicht verzwakken met de leeftijd. Juist in je gezicht is dat goed te zien, omdat deze spieren direct aan de huid hechten. De beweging van de gezichtsspieren komen vrijwel direct tot uitdrukking en bepalen dus jouw uitstraling en uiterlijk.

Bovendien worden deze spieren aangestuurd door je gemoedstoestand en emoties.

Vermoeide spieren door spanning en stress

Spieren span je aan in stressvolle situaties; dat is de natuurlijke reactie. Dat gebeurt bewust, maar ook heel vaak onbewust. Over een langere periode raken deze spieren die onder spanning staan sneller moe. Vermoeidheid komt dan ook in je gezicht tot uitdrukking.

De gevolgen

Bij het ouder worden tijdens langere perioden van stress en weinig rust heeft je uiterlijk daaronder te lijden. Spieren in je gezicht die lange tijd onder spanning staan worden samengetrokken met als gevolg een strakke en harde gelaatsuitdrukking. Door vermoeidheid verzwakt het spierweefsel dat de kans op rimpels en dunne lijntjes rond de ogen laat toenemen. Hetzelfde gebeurt rond de mond en op het voorhoofd.

Waarom een gezichtsmassage?

Een gezichtsmassage is een essentieel onderdeel bij een gezichtsbehandeling, want het vertraagt het verouderingsproces van de huid.

Een gezichtsbehandeling is een natuurlijke ‘facelift’

Bij de term ‘facelift’ denk je meteen aan een ingreep in de kliniek, maar als schoonheidsbehandeling bedoelen we niets anders dan een gezichtsbehandeling die de conditie van huid, spieren en doorbloeding in het gezicht verbetert. Een complete behandeling ontspant en laat je weer stralen.

Een uitgebreidere gezichtsbehandeling is ook mogelijk. Soms adviseren wij u dat, maar het kan ook zijn dat u het wenst. Voor exacte tarieven en welke behandelingen u kunt verwachten, verwijs ik u graag naar de tarievenpagina.