Cellulitismassage

De sinaasappelhuid; een huidaandoening waar menigeen last van heeft. Een cellulitismassage in meerdere behandeling biedt uitkomst om dit aan te pakken. Een cellulitismassage is eigenlijk een vreemde benaming, want je wil cellulite juist verminderen en voorkomen. Daarom zeggen wij anti-cellulitis massage. Het is een behoorlijk stevige massagetechniek voor plaatselijke figuurcorrectie. Cellulitis concentreert zich hoofdzakelijk rond de heupen, billen, bovenbenen, armen en buik.

Waarom een cellulitismassage?

Een cellulitismassage heeft als doel het aantal centimeters in omvang te verminderen en de stofwisseling in je lichaam te verbeteren. Een betere stofwisseling maakt je lichaam weerbaarder d.m.v. een sterker immuunsysteem. Een prettig bijkomend effect is een strakkere huid. Een anti- cellulitismassage is zinvol bij:
  • Cellulite
  • Plaatselijke figuurcorrectie
  • Huidverslapping
  • Na zwangerschap (na de borstvoeding!)

Waarom geen liposuctie?

Voor de aanpak cellulitis is liposuctie een drastische methode die wij niet adviseren. Het is geen natuurlijke methode; bovendien brengt u uw lichaam niet in een zelfregulerende conditie om de bloedcirculatie te verbeteren met als gevolg een betere doorstroming van afvalstoffen en lichaamseigen bouwstoffen. Een cellulitismassage doet dat wel.

Hoe gaat het in zijn werk?

Deze massage is een stevige methode die niet zonder pijn verloopt. De huid wordt namelijk gemasseerd met stevige en diepe technieken. Bij een cellulitisbehandeling gaat het namelijk om de onderste huidlagen die ‘geactiveerd’ worden om de bloedcirculatie weer op gang te brengen. Afvalstoffen die zich in vetcellen ophopen worden daarna sneller afgevoerd. De anti-cellulitismassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen. Je krijgt meer energie en voelt je beter.

Minder centimeters in een kuur

Voor een zichtbaar effect zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Let op dat deze massage geen afvalmethode is. Kilo’s raak je er niet mee kwijt, wel enige centimeters in omvang. Belangrijk is om tijdens de kuur van meerdere massagebehandelingen elke dag 1,5 tot 2 liter water te drinken. Dit is belangrijk om de afvoer van afvalstoffen te reguleren.