Voor de meesten zit de zomervakantie er alweer bijna op. Ook voor mij, want ik ben afgelopen maandag weer in Nederland aangekomen na een heerlijke vakantie. Vandaag ben ik met veel plezier weer aan het werk gegaan.

De natuur

Mijn vakanties staan heel vaak in het teken van de natuur, de basis van het leven. Onthaasten en genieten van echte, eerlijke producten en eten dat 100% biologisch is. Ik geloof in de geneeskracht van de natuur; zeker als het om de verzorging van je huid gaat.

Nagenieten

Nagenieten van je vakantie is heel belangrijk als je net terug bent van vakantie. Alleen zo houd je tijdens je werk het vakantiegevoel net iets langer vast. Je bereikt ermee dat je een betere overgang realiseert naar je dagelijks ritme van werk. Na een gezichtsbehandeling of massage kan je na een aantal weken zo’n behandeling herhalen.

Voordelen

Het voordeel ervan is dat jij voor jezelf voor een vloeiende overgang zorgt van vakantie naar werk en dat je zelfs tijdens je werk dat moment voor jezelf behoudt. Door regelmatig een gezichtsbehandeling of massage te ondergaan houd je stress en ontspanning in balans.

Vakantiegevoel in stressvolle tijden

Wil jij ook het vakantiegevoel van nu, behouden tijdens stressvolle werksituaties? Wil je nog even extra genieten van je vakantiegevoel?

Boek dan nu een gezichtsbehandeling of ontspannende massage bij Ireina.