Aanstaande zondag 15 mei introduceer ik op de FeelGood Market in Eindhoven een unieke Italiaanse cosmeticalijn met natuurlijke ingrediënten.

Kennismaken

Zondag bied ik bezoekers van de FeelGood Market de mogelijkheid om kennis te maken met mijn gezichtsbehandeling en de producten van Dottor Colato. Voor slechts 7,50 is er de gelegenheid om een mini-gezichtsbehandeling te ondergaan die bestaat uit een gezichtsmassage, een gratis huidadvies met aansluitend een aangebrachte crème die past bij jouw huidtype.

Dottor Colato

Sinds oktober 2015 gebruik ik in mijn salon al enige tijd het Italiaanse cosmeticamerk Dottor Colato uit Verona. Ik was lange tijd op zoek naar een verantwoord cosmeticaproduct dat past in mijn visie op gezichtsverzorging en cosmetica.

Ik geloof in de voeding en genezingskracht van de natuur. Dottor Colato past in dat plaatje en is een uniek cosmeticamerk dat gegarandeerd dierproefvrij is zonder technologische ontwikkelingen. Het is een verantwoord product zonder petroleum derivaten, parabenen, imidazolyndinyl urea or BHT. Ik ben blij dat ik het merk Dottor Colato aan mag bieden in Nederland.

Ik volgde in Verona mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste waar men in hun onderwijs ook sterk inzet op natuurlijke ingrediënten in een masker voor gezichtsbehandelingen.

Een natuurlijk cosmeticaproduct

Mijn visie op gezichtsverzorging en het streven naar een stralende huid sluit naadloos aan op de bedrijfsfilosofie van Dottor Colato. De cosmetica van Dottor Colato Cosmetici bevat met zorg geselecteerde natuurlijke grondstoffen zonder dierlijke oorsprong of technologische ontwikkeling. De producten bevatten geen schadelijke ingrediënten zoals parabenen, chloor en zware metalen.