Mooie-benen

De eerste voorjaarszon heeft al geschenen en de temperaturen krabbelen langzaam omhoog. We kijken er massaal naar uit, maar is jouw huid er ook klaar voor?

Geef je huid een boost

Als de winterkleren opgeborgen zijn, krijg je pas echt het lentegevoel. Je voelt je in minder bedekte kleding veel vrijer, maar is je huid er ook klaar voor?

Droge huid, cellulitis, ongewenste haartjes of nog een te bleke huid? Een bezoek aan de schoonheidssalon biedt uitkomst, want je krijgt persoonlijk advies. Ik bied je een schoonheidsbehandeling op maat, zodat jij goed voorbereid en zelfverzekerd aan de lente start.

Winterhuid

De winter is een periode waarin er minder aandacht is voor huidverzorging. Je huid krijgt te weinig daglicht, met als gevolg een bleke en vaak droge huid. Ook leidt je huid onder de nodige cellulitis. Ook de haartjes op de huid hadden even geen aandacht vanwege de winter.

Schoonheidsbehandelingen

Heeft je winterhuid een oppepper nodig? Ik bied je verschillende behandelingen om je huid weer in optimale conditie te brengen.

  • Gezichtsbehandeling met honingmasker.
    Onze natuurlijke honing is een natuurlijke scrub en doodt ziekmakers en bacteriën. Honing werkt als een natuurlijk antibioticum.
  • Anti-cellulitis behandeling.
    Door middel van een aantal bindweefselmassages laat je een aantal centimeters als sneeuw voor de zon verdwijnen en wordt je huid weer mooi strak.
  • Bindweefselmassage (lichaam)
    “Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden.” is een aloud gezegde. een bindweefselmassage is niet altijd de fijnste massage, maar het maakt je huid wel soepeler en het verbetert de structuur van de huid.Een bindweefselmassage is een intensieve massage, bestaande uit diepe knedende of rollende massagegrepen. Niet altijd even fijn, maar het werkt wel om de huid.

Ontharen

Stralen en je jong voelen kan alleen met mooie gladde benen. Waxen of harsen is daarvoor de ideale manier om daarvan een langere periode te genieten.

LeestipIs jouw huid klaar voor de lentezon?