Tevredenheid, enthousiasme en energie! Dat is samengevat in een paar woorden de Wellnessmiddag in de Prinsenhof in Best georganiseerd door Stichting De Zonnebloem. Het is geweldig om te zien hoe de vrijwilligers van Zonnebloem Best zich inzetten voor de ouderen in onze gemeente. Ik ben dan ook erg vereerd dat ik samen met de vrijwilligers de Bestse ouderen mee in het zonnetje mocht zetten.

Ontspannen

Het was een ontspannen en vooral ook een gezellige middag. Ouderen uit Best werden verwend met nagels lakken, haren föhnen en nek- en rugmassages. Ik had de eer te mogen masseren. Ook ik heb deze middag intens genoten.

Buiten het geven van een bijzondere middag aan ouderen, was het dat ook voor mij. Persoonlijk was het een soort weerzien met de tijd die ik in Italië doorbracht. Tijdens mijn studie aan La scuola per estetiste Assestetica Antos in Verona werkte ik in de Italiaanse thuiszorg.

Ouderen

Werken met ouderen is heel dankbaar werk. Ik herinner me dat nog goed uit de tijd dat ik nog in Italië woonde. Dat ik dat weer even opnieuw mocht beleven in combinatie met mijn passie als schoonheidsspecialiste, maakte deze middag extra bijzonder. Ik heb veel bedankjes gehad, maar ik dank deze mensen die intens genoten hebben van een massage en een fijn gesprek.

Zonnebloem Best

De Zonnebloem Best is een vereniging van vrijwilligers die zich inzet voor mensen met lichamelijke beperkingen door ziekte, handicap of leeftijd.

Bekijk hier de foto’s voor een sfeerimpressie:

Foto’s: Robert Swinkels