Carnavalsmasker maakt plaats voor gezichtsmasker
Dansen, drinken, eten en samen feest vieren. Carnaval vieren is hard werken. Ik hoop dat je het erg leuk hebt gehad de afgelopen dagen. Carnaval was ongetwijfeld genieten, maar echt nagenieten doe je met gezichtsmasker gemaakt van natuurlijke ingrediënten die je huid helpt te herstellen tijdens een gezichtsbehandeling.

Buiten het feit dat het nagenieten ook écht genieten is, helpt een gezichtsbehandeling bij een sneller herstel na al dat gefeest. De nodige schmink van de afgelopen dagen is er nu af en de nodigde glazen alcohol en de snelle hap is gerust een aanslag op je lijf te noemen.

Herstel

Je lijf moet zich herstellen. Dit herstel uit zich in vermoeidheid en de komende dagen is je lichaam ook aan het ontgiften. Door in ieder geval de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid water te drinken, ben je al een heel eind op weg. Een gezond eetpatroon is de komende dagen ook geen overbodige luxe.

Het is alom bekend dat alcohol uitdroogt. Je huid lijdt daar dan ook onder. In combinatie met de schmink van afgelopen dagen kan je huid dan ook zeker een boost gebruiken. Een gezichtsmasker met natuurlijke ingrediënten helpt je huid zichtbaar herstellen tijdens een gezichtsbehandeling.

Voeding en verzorging

Het herstel kan je helpen door de komende dagen op je voeding te letten. Eet gezond, drink regelmatig (geen alcohol!) en verzorg je huid. Met voeding verzorg je de huid van binnen uit, maar een gezichtsbehandeling geeft je voor de komende dagen een frisse opknapbeurt. Met een hydraterende gezichtscrème ben je in een mum van tijd hersteld van de carnavalsdagen.

Wil jij jezelf of een ander verwennen? Bel direct om een tijd te reserveren.

O ja, aanstaande zondag is het Valentijnsdag. Heb jij nog geen uniek verwencadeau? Bestel dan de cadeaubon of maak een afspraak voor a.s. zondag 14 februari en ontvang 10 euro valentijnskorting!