Met de aankoop van een product heeft u recht op bedenktijd en mag u een product retour sturen onder bepaalde voorwaarden.

Retour sturen is alleen mogelijk als het product in de retourzending voldoet aan de voorwaarden omschreven in het herroepingsrecht dat op u als koper van toepassing is. Het herroepingsrecht staat omschreven in de Algemene Voorwaarden en hieronder.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht u gebruik willen maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info[@]ireina.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om uw retourzending snel te verwerken vragen wij u het formulier herroepingsrecht retourzending in te vullen en aan uw retourzending toe te voegen.

Verstuur vervolgens uw retourzending met het formulier naar onderstaand adres:

Ireina.nl
De Tongelreep 5
5684 PZ Best (Nederland)

kiala-wordt-ups-access-pointVerzenden met Kiala / UPS

Uw retourzending verstuurt u voor slechts €3,95 bij een Kiala-punt.

Zoek op de website een Kiala-punt bij u in de buurt.

 

Klachtenregeling

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door ons te mailen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”