Schoonheidssalon Eindhoven

Op zoek naar een schoonheidssalon in Eindhoven? Bij mij kunt u terecht voor een heerlijke gezichtsbehandeling of ontspannende massage. Voor het volledige aanbod aan behandelingen verwijs ik u graag naar de pagina schoonheidsbehandelingen.


Ireina | Schoonheidssalon Eindhoven

Een schoonheidsbehandeling in Italiaanse stijl!
Natuurlijke producten en Italiaanse technieken.

Ireina | Schoonheidssalon Eindhoven


Ireina | Irina Carpeliuc, úw schoonheidsspecialiste!

Schoonheidssalon Ireina

Ik ben Irina, zelfstandig schoonheidsspecialiste. Ik studeerde aan Instituut Antos in Verona te Italië. Ik leerde er werken met verantwoorde producten op natuurlijke basis.

Italiaanse stijl en natuurlijke producten!

Uniek is mijn werkwijze met hoofdzakelijk producten en ingrediënten op natuurlijke basis die u opde langere termijn geen schade toebrengen aan uw huid.

Ik woon nu ruim twee jaar in Nederland en geniet van dit land. Vooral als u tevreden bent en stralend naar huis gaat na een échte Italiaanse schoonheidsbehandeling.

 

Schoonheidssalon Eindhoven

Schoonheidssalon Eindhoven | Ireina

Wilt u bij mij in Best of bij u thuis in Eindhoven behandeld worden?

Schoonheidsspecialiste Eindhoven | Ireina komt ook naar u toe voor een massage.

Bel vrijblijvend voor meer informatie of maak een afspraak met uw schoonheidsspecialiste Eindhoven!

Ireina | Schoonheidssalon Eindhoven


 

Irina over de Italiaanse stijl

Als schoonheidsspecialiste in opleiding had ik het voorrecht dit in Italië te mogen doen. Het is het land van de zon, heerlijk eten en bellezza. Italianen hebben schoonheid en verzorging hoog op de agenda staan en dat merkte ik ook toen ik voor schoonheidsspecialiste studeerde.

Natuurlijke filosofie bij schoonheidssalon Ireina

Natuurlijke producten en op natuurlijke basis behandelen is het uitgangspunt wat ik uitdraag in mijn manier van werken. Feit is; dat alles wat cosmetisch is vervaardigd door de mens niet altijd meer natuurlijk aangemerkt kan worden. Dit klopt niet met het gegeven dat wij als mens geen bestaan kennen zonder (een balans in) de natuur.

Zo heeft het lichaam ook herstellend vermogen in zich dat optimaal werkt als lichaam en geest in balans zijn. Vanuit de gedachte behandel ik dan ook mijn klanten tijdens een van mijn schoonheidsbehandelingen.