Manicure

Manicure

Een manicure schoonheidsbehandeling is een behandeling van handen en nagels, zodat deze er na de manicure weer stralend en verzorgd uitzien.

Deze manicurebehandeling bestaat uit een aantal standaard handelingen zoals het vijlen van de nagels, het aanbrengen van olie op de nagelriem, een nagelbadje en het aanbrengen van een voedende handcrème.

Tot slot krijgt u de mogelijkheid om de nagels te laten lakken of het aan laten brengen van een nagelverharder.

Uitgebreide manicure

Het is mogelijk om uw handen eens echt te laten verwennen. Kies dan voor de uitgebreide manicure. U krijgt dan onder andere een handmassage en uw handen worden door middel van scrub behandeld om dode huidcellen te verwijderen.

Uw huid raakt gekalmeerd in een warm handbad dat ontspannend werk voor huid en nagels. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld. Dode huidcellen van de nagel worden verwijderd en de nagelriem wordt vochtig gemaakt met nagelriemolie.

Waarom een manicure?

Kies voor een verzorging van uw handen en nagels, zodat uw handen weer prettig aanvoelen en stralen. Uw handen worden dagelijks blootgesteld aan handelingen en stoffen die de conditie van uw nagels en huid beïnvloeden.

Handen worden dag in dag uit veel gebruikt en hebben daardoor veel te verduren. Door handelingen en allerlei stoffen hebben huid en nagels te lijden onder soms zware omstandigheden.

Wilt u meer weten over een manicure? Bekijk  dan de behandelingen en tarieven of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.