Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandeling

U kunt bij mij terecht voor een schoonheidsbehandeling ter ontspanning of voor schoonheidsbehandeling met als doel een mooiere uitstraling, huidverbetering of uiterlijke verzorging van de huid, handen of voeten. Ook voor diverse massages bent u bij mij aan het goede adres.

Professionele schoonheidsbehandeling

Verwen uzelf door u of een ander een schoonheidsbehandeling te gunnen. U kunt bij mij terecht voor:

Italiaanse stijl

De schoonheidsbehandelingen van Schoonheidssalon Ireina vinden plaats in Italiaanse stijl. Naast een aantal hoogwaardige Italiaanse cosmeticaproducten hanteer schoonheidsspecialiste Irina Carpeliuc Italiaanse technieken die zij heeft geleerd tijdens haar opleiding en praktijkervaring in het Italiaanse Verona.

Zo worden maskers voor een gezichtsbehandeling ter plekke gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Geniet langer

Na een gezichtsbehandeling of andere schoonheidsbehandeling adviseer ik u een van de producten van Dottor Colato; een Italiaans cosmeticaproduct voor een natuurlijke gezichtsverzorging. De producten van Dottor Colato zijn speciaal voor Schoonheidssalon Ireina geselecteerd als aanvulling op een langere beleving van de Italiaanse stijl en huidverzorging.

Voor speciale wensen en maatwerkgerichte behandelingen verwijs ik u graag naar de tarievenpagina. Heeft u daarna nog vragen of specifieke wensen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.