Schoonheidssalon Ireina presenteert: Natuurgezicht.nl

natuurgezicht-gezichtsverzorging-folder-klein

Vandaag presenteer ik eindelijk mijn webshop Natuurgezicht.nl.  In de webshop zijn de handgemaakte cosmeticaproducten van Dottor Colato verkrijgbaar die tot vandaag alleen in mijn schoonheidssalon te koop waren.

Natuurlijke verzorging

Mensen worden zich steeds meer bewust van de natuur, ook als het gaat om gezichtsverzorging. Dat was voor mij de reden waarom ik het merk Dottor Colato uit Italië naar Nederland haalde. Het is een eerlijk product zonder schadelijke additieven dat de huid écht verzorgt. Een handgemaakt verzorgingsproduct met natuurlijke ingrediënten biedt juist dat vertrouwen in huidverzorging.

Exclusieve cosmeticaproducten

Op Natuurgezicht.nl vind je voorlopig alleen de exclusieve cosmeticaproducten van Dottor Colato. Het Italiaans cosmeticamerk heeft de natuurlijke filosofie als een rode draad door haar cosmeticalijn heeft lopen. De exclusieve cosmeticalijnen van Dottor Colato zijn vervaardigd in een professioneel laboratorium in Parona nabij het Italiaanse Verona.

Dermatologisch getest

De verzorgingsproducten worden ontwikkeld in een kleinschalig, professioneel laboratorium met natuurlijke grondstoffen zonder dierlijke oorsprong of technologische ontwikkeling. Dottor Colato Cosmetici onderzoekt haar dermatologische producten op internationaal niveau in samenwerking met verschillende universiteiten in Italië en Europa.

Natuurgezicht.nl

Ik ben heel trots op de naam Natuurgezicht. Samen met mijn man hebben we heel lang na moeten denken over een geschikte naam. Op een avond vonden we dat in het woord natuurgezicht, dat veelal verwijst naar schilderijen met een panoramisch uitzicht dat de schilder in kwestie wilde vastleggen.

De link met een natuurlijke gezichtsverzorging is dan snel gemaakt, omdat de uitstraling van de verzorgde huid ook echt mooi hoort te zijn. De betekenis in de naam Natuurgezicht spreekt dan ook voor zich; een natuurlijke gezichtsverzorging voor een stralende en gezonde huid!

Posted in: