Dulfkesmarkt in Best: Kom jij ook?

Morgen is er weer de Dulfkesmarkt in Best. Dit jaar staat Schoonheidssalon Ireina ook op de markt met de natuurlijke cosmeticalijn van Dottor Colato.

Dottor Colato Cosmetici

Schoonheidssalon Ireina introduceert als enige in Nederland Dottor Colato. Het Italiaanse cosmeticaproduct gelooft in de genezingskracht van de natuur. Het cosmeticamerk werkt met natuurlijke grondstoffen zonder dierlijke oorsprong of technologische ontwikkelingen. In het onderzoekslaboratorium van Larico in het Italiaanse Verona worden de huidverzorgingsproducten van Dottor Colato ontwikkeld.

Natuurlijke cosmeticaproducten

Schoonheidssalon Ireina brengt het merk Dottor Colato voor het eerst in Nederland op de markt. Schoonheidsspecialiste Irina Carpeliuc is trots dat ze een echt verantwoord product op de markt brengt dat geen schade toebrengt, maar de huid echt verzorgt.

“Tot nu toe maakte ik in mijn salon zelf een natuurlijk gezichtsmasker voor mijn gezichtsbehandelingen. Een natuurlijk cosmeticamerk zoals dat van Dottor Colato sluit daar perfect op aan voor de gezichtsverzorging thuis.” aldus Irina.

De producten van Dottor Colato zijn nu nog alleen verkrijgbaar via Schoonheidssalon Ireina in Best.

Posted in: