Boek een gezichtsbehandeling en steun Stichting Ouderenzorg Moldavië

Schoonheidssalon Ireina steunt SOM (Stichting Ouderenzorg Moldavië) in een veiling met een gezichtsbehandeling. SOM zamelt geld in voor dagcentrum Sunrise in het Moldavische Strășeni, zo’n 20 kilometer van de hoofdstad Chișinău.

Bied mee

Om het ouderencentrum draaiende te houden is er geld nodig. Jij kunt helpen door een gezichtsbehandeling te boeken via de veiling op de website van Stichting Ouderenzorg Moldavië. Het volledige bedrag komt ten goede aan het dagcentrum. Je slaat hiermee 3 vliegen in één klap!

  1. Jij een gezichtsbehandeling;
  2. Het optimale Welnessgevoel voor het goede doel;
  3. En het geboden bedrag is meer dan goed besteed en gaat volledig naar Dagcentrum Sunrise.

Moeilijk bestaan

De ouderen in Moldavië hebben een moeilijk bestaan in het armste land van Europa. Het dagcentrum werd in 2003 met hulp van sponsoren en Stichting Ouderenzorg Moldavië opgericht met als doel de arme ouderen in Moldavië een zinvolle oudedagsvoorziening te bieden.

Voorzien in basisbehoeften

De basisvoorzieningen voor ouderen thuis schiet tekort in Moldavië. In het zorgcentrum wordt het leven van ouderen draaglijker, omdat ze er 5 dagen per week terecht kunnen voor een warme maaltijd en een douche. Ook laten zij er hun kleding wassen.

Verder is dagcentrum Sunrise een ontmoetingsplaats waar generatiegenoten hun (levens-)verhalen met elkaar delen en deel kunnen nemen aan allerlei activiteiten zoals gymnastiek, Engelse les, handwerken, etc. Meer informatie over de projecten van SOM vindt u op de website.

Help met een gezichtsbehandeling

Het centrum draait tot op heden op sponsoren en particuliere weldoeners. Jij kunt helpen door te bieden op de gezichtsbehandeling. Als je de veiling hebt gewonnen, betaal je rechtstreeks aan SOM.

Posted in: