Massage

massage-best-eindhoven

Heerlijk ontspannen tijdens een massage in Best en de regio Eindhoven.

Een standaard massage bestaat niet. Bij mij kunt u terecht voor diverse behandelingen op maat. Klanten van mij komen vaak voor de ontspanning, maar ook voor uw lichamelijke klachten bent u bij mij aan het juiste adres.

Een massage bij Ireina

Tijdens een behandeling bij Ireina wordt er gewerkt met speciale Italiaanse technieken die u extra laten ontspannen. Afhankelijk van het type behandeling wordt er een bepaalde druk, spanning, beweging of trilling toegepast op de zachte weefsels van het lichaam.

Naar aanleiding van uw wensen of lichamelijke klachten geef ik u een massage op maat.

Soorten massages

Er zijn diverse massages die u of bepaalde delen van het lichaam laten ontspannen. Klik op een van de tabbladen voor meer informatie.

Bindweefsel

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage concentreert zich specifiek op de bindweefsellaag van het lichaam. Het gaat hier om de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt. Deze behandeling wordt ook wel een reflexzonemassage genoemd. In het lichaam bevinden zich zones die in verbinding staan met alle klieren, organen en andere lichaamsdelen. Blokkades in uw lichaam verdwijnen door deze zones en indirect ook de organen te stimuleren.

Lees meer over bindweefselmassage.

Cellulitis

Cellulitismassage

De cellulitismassage is de nieuwste techniek om lokaal af te slanken zonder medische ingreep. Door middel van diverse massagetechnieken wordt de cellulitis grondig aangepakt. De huid wordt strakker, gladder en slanker. Deze anti-cellulitis behandeling reinigt het lichaam van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht. Gewicht verliest u nauwelijks, maar met een anti-cellulitis behandeling merkt u dat wel in de nodige centimeters. Cellulitis treedt met name op rond de buik, billen, heupen, benen en armen.

Lees meer over cellulitismassage.

Gezicht

Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage is een heerlijke, ontspannende behandeling ter ontspanning van de huid. Ik pas het toe als onderdeel van een complete gezichtsbehandeling en het werkt verjongend. Door de bloedsomloop in uw gezicht te stimuleren, krijgt uw huid opnieuw een gezonde uitstraling. Strakke spieren ontspannen en sporen zoals rimpels van vermoeidheid, spanning en zorgen verminderen aanzienlijk. Mijn behandeling pas ik aan op het type huid van uw gezicht.

Lees meer over gezichtsmassage.

Ontspanning

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een moment van rust voor uzelf. Word bewust van spanningen in uw lichaam. De behandeling is uitermate geschikt voor de bestrijding van spannings- en pijnklachten, maar ook voor het behoud en onderhoud van een gezond lichaam. De doorbloeding van de huid, het onderliggende bindweefsel en het spierweefsel wordt gestimuleerd om afvalstoffen versneld af te voeren. Voedingsstoffen dringen vervolgens diep door in het weefsel.

Binnen korte tijd ervaart u een diepe ontspanning. Ik luister graag naar uw wensen met betrekking tot de intensiteit van de behandeling.

Lees meer over ontspanningsmassage.

Rug

Rugmassage

Een rugmassage op zijn tijd vermindert spierspanningen in de rug. Met name de onderrug wordt ontzien, want dat deel van uw rug heeft het meeste te verduren. Spanningsklachten komen zowel in de onderrug als bovenrug voor.

Een verkeerde houding of zwaar lichamelijk werk kan met name de onderrug flink belasten.

Stress en spanning van mentale aard uiten zich lichamelijk met name in de bovenrug, nek en schouderpartij. De zogenaamde ‘knopen’ zitten in een bepaald deel van de spieren.

Tijdens een massagebehandeling maak ik gebruik van verschillende handgrepen en een juiste drukverdeling zorgt ervoor dat de spieren beter doorbloed raken.

Lees meer over rugmassage.

Voet

Voetmassage

Een voetmassage of voetreflexmassage is een techniek waarbij reflexpunten aan de onderkant van uw voeten gestimuleerd worden. Deze punten staan in verbinding met alle organen en delen van ons lichaam. Door middel van een voetmassage is het mogelijk blokkades te verminderen en zelfs op te heffen waardoor energie weer vrij kan stromen en afvalstoffen beter afgevoerd worden.

Blokkades ontstaan door spanning, emoties, verkeerde leefgewoonten en ook door de manier waarop je met problemen omgaat. Blokkades die opgeheven worden, maken het weer mogelijk dat lichaam en geest evenwicht vindt.

Voetmassages geef ik meestal in combinatie met een pedicure.

Lees meer over voetmassage.

Een massage op maat

Een massage van uw gezicht of voeten pas ik vaak toe tijdens een gezichtsbehandeling of pedicure. Uiteraard houd ik rekening met uw wensen en suggesties.

Massage in Best of Eindhoven? Bel 06 19 188 566

Bent u op zoek naar een massage in de regio Best? Bekijk dan op een van de volgende pagina’s de mogelijkheden:

Wilt u meer weten over mijn massagebehandelingen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Géén erotiek!

De massagebehandelingen zijn discreet en bevatten geen enkele vorm van erotiek. Om een massage goed uit te kunnen voeren dient er een basis van vertrouwen, wederzijds respect en gepaste terughoudendheid te zijn.

Bij twijfel aan de intentie van uw afspraak behoud ik me het recht voor om voor u geen afspraak in te plannen.

Als u tijdens een massage de grenzen van het toelaatbare overschrijdt wordt u meegedeeld dat de massage per direct wordt beëindigd. Bij dubbelzinnige opmerkingen, oneerbare voorstellen of handelingen wordt er direct aangifte gedaan bij de politie.